H&M продължава с откритите тренировки и през следващата седмица

Близо 100 фенa на модата и спорта участваха в първите открити тренировки на H&M през изминалия уикенд. За добрата им форма се погрижиха едни от най- добрите инструктори по Insanity, KombatXtreame, Pilates и Zumba. Веднага след заниманията участниците имаха възможността да пазаруват най-новата H&M Sport колекция с 20% отстъпка.

През следващите почивни дни – 07.02.-08.02. – спортните занимания ще се проведат в Paradise Center. Тренировките са напълно безплатни и изискват предварителна регистрация. Участие може да бъде заявено на адрес http://social.hm.com/bg_BG/hmsport-bulgaria, като се посочи име, желана тренировка и съответния ден. Участниците ще получат талон за 20% отстъпка за продукти от H&M Sport в края на своята тренировка.

Откритите тренировки „Спортувай стилно с H&M” се водят от професионални инструктори, познати у нас с опита си в груповите занимания. Любителите на спорта ще могат да избират измежду Insanity, KombatXtreme, Pilates и Zumba.

Шведският моден бранд организира спортните събития, за да отбележи старта на пролетната си колекция H&M Sport. Новите модели са с подобрени детайли и създадени от усъвършенствани функционални материи. Ярките цветове и свежите принтове не само придават модерен привкус, но и превръщат пролетта в силен спортен сезон с много настроение и стил. Колекцията включва облекло за активности както на открито, така и в зала.

Повече информация за часовете на тренировките в Paradise Center е достъпна в сайта за регистрация: http://social.hm.com/bg_BG/hm-sport-bulgaria.

#HMSport