HYMM for men- грижа за мъже

За да задоволят нуждите на съвремения джентълмен, от Amway добавиха към линията HYMM for men енергизиращ измиващ гел за лице и тоалетна вода HYMM Aqua. Продуктите са свежи, мъжествени и подходящи за всеки тип кожа. Използваните формули са дерматологично тествани и обогатени с естествени съставки, които предпазват от зачервявания при бръснене, като същевременно оставят свеж, неповторим аромат. Колекцията HYMM е подходяща за ежедневна употреба.

AMWAY -HYMM-Men

Енергизиращ измиващ гел за лице HYMM for Men

Дневен измиващ гел за лице, разработен специално за мъже, който почиства кожата и може да се използва на тридневна брада. Меката формула с неутрално за кожата pH премахва излишното омазняване, замърсявания, себум, пот и неприятна миризма от кожата, без да я оставя суха или обтегната. Формулата съдържа екстракт от женшен, който тонизира, освежава и енергизира кожата. Гелът също така съдържа алое вера, витамин Е и лайка, които овлажняват и успокояват кожата.

 

 

HM_HYMM_Face wash

Тоалетна вода HYMM Aqua

Тоалетната вода HYMM Aqua е съвременна композиция, вдъхновена от океана с естествена непринуденост и автентична мъжественост. Вълнуващ аромат, който оставя усещане за дълготрайна свежест. Ароматът се отваря с плисък на морска вода, енергизиращ грейпфрут и лимон. За дълготраен ефект този свеж морски аромат съдържа високо концентрирани етерични масла. Тоалетната вода HYMM Aqua е разработена ексклузивно за Amway от Mane Fine Fragrance House в Южна Франция близо до Грас, родното място на парфюмерията. Ароматът съдържа Lorenox, който придава мъжествена чувственост.

HYMM for men