It’s 70s Show! Винтидж усещането е най-актуалната тенденция

През тази пролет 70-те са по-силни от всякога! Дори и от предходния сезон! Харесваме ги, защото ни напомнят, че позабравеното старо е много по-добро от новото! Заедно с тях под светлината на прожекторите се появяват и всички онези прекрасни цветни принтове, високи талии, феерични дизайни, които изразяват чистата любов към живота! Свободния и фееричен бохо-шик стил събира в себе си всичко онова, което истински обичаме през пролетта и лятото – авантюристичност, романтика, шик!

70s

Всяко десетилетие бележи себе си със своя отличителна мода и 70-те са един от най-ярките примери за това. Влюбени сме в скъсените топове, разкроените поли, макси роклите и разнообразните цветове, които ни напомнят за лятната свежест и приключения. Да не забравяме и детайлите – интересни бродерии, ритмични ресни, висока талия, широки ръкави, свободни деколтета. А материите – велур, деним, коприна, лен, трико…И тъй като е време да захвърлим тъмните зимни дрехи и тежките материи, които вече доста ни поомръзнаха, ярките и разнообразни нюанси от 70-те са като глътка свеж въздух за стила и гардероба ни.

Western-70s-Street-Style-Inspiration-7

Тази пролет запазваме тенденциите от миналия сезон и залагаме удобството и свободата на движение. Оглеждайте се за многоцветни принтове, свободни кройки, обемни аксесоари, с които да разнообразявате визиите си. Ако предпочитате да останете верни на собствения си стил, тогава лесно можете да подберете само една дреха в духа на 70-те, която да съчетаете с обичайния си тоалет. Нашият съвет обаче е да се развихрите в света на бохо-шик феерията и елегантността. Не се притеснявайте да смествате цветове и материи, за да откриете правилната комбинация за вас.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

dzz81110_blue_xldzz84690_cream_xlczz98389_multi_xldzz83881_multi_xldzz84708_black_xldzz85361_multi_xldzz85562_black_xldzz88715_white_xldzz86120_multi_xl