Да облечем Коледа в рокля

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Christmas Tree Dresses


За някои хора коледната декорация е наистина голяма мания и те влагат много повече от останалите в това да направят атмосферата около себе си фестивна и празнична с голям размах. За истински смелите творчески личности, чиито съзнание и въображение никога не спят, граници няма или ако има, те биват смело прекрачени, за да достигнат до едно ново ниво на креативност.


Модните тенденции се променят почти всеки ден, но от няколко години насам все повече ни завладява една нова тенденция сред коледната украса на дръвчето и изкачва стъпалата на популярността – рокли коледно дърво. Оказа се, че не е никак трудно да си го направим. Вариантите са стоици.


Някои преминават дори въобразимите очертания на изобретателността. Роклята коледно дърво всъщност представлява ансамбъл, чиято пола е изработена от истинско коледно дърво. Всеки може сам да направи свое собствено дръвче и да го украси както пожелае.


Някой рокли имат светлини, орнаменти, всякакви цветчета и какво ли още не. Има толкова разновидности, колкото и мнения за тях. А те са противоречиви и не всеки би сложил рокля в хола си, но едно със сигурност не може да бъде отречено – че е уникално красиво и различно.


Въпреки че тази тенденция е изключително странна и се различава от почти всички други, тя има потенциал. Със сигурност ще покаже оригиналност и творчество, които всеки човек притежава в себе си. Но стига приказки – вижте сами за какво говорим.


Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.