Креми Оташлийска за Versace Resort 2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

От няколко дни насам една българска звезда ни радва от едно от последните рекламни клипчета на модна къща Versace. Като цяло за нас това не е кой знае колко голяма изненада, защото златното момиче на българската мода, отдавна е преминала границите на родната ни държaва и крачи смело и уверено по подиумите на света.В последно време виждаме божественото цвете Кремена Оташлийска да ни се усмихва от рекламната кампания на Versace, която промотира пускането на 2019 Resort колекцията на марката по магазините.Кремена е българското лице, което бива видяно на множество рекламни кампании, дефилета, постери, клипове и дори като муза на сребърния кардинал на модата – Карл Лагерфелд.
Прекрасна, разкошна, нежна и очарователна! Такава я виждаме в следващите кадри.В тази колекция дизайнерският тим на Versace за пореден път залага на останките от епичното творчество на Джани, като разбира се, то бива пречупено през тоталната феминистична призма на принцесата на семейството. В тоалетите мигновено се усеща мощта и силата на жената, която Донатела иска да създаде и да я изпрати директно в сърцето на урагана – големия и никога не спящ град, който поглъща и въвлича всичко в своята смазваща природа.„Силна и уверена, тя пише своя собствена история – в Alphabet принт.”

„Жените за града – тя винаги пръсътва и винаги е силна. Тя е митичната Medusa.”„Барокова орнаментика, дантела, сатен и много отношение към детайла.”


Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.