“Къщата М” – архитекрутно вдъхновение в бяло

Виж Галерията 24 Снимки
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Една от най-красивите къщи в света е окъпана в бяло! Ако си мислете, че тя се намира някъде из луксозния Бевърли Хилс или Монако – лъжете се. Красивата бяла къща, която носи името „Къщата М“, се намира в Мерано – Южен Тирол. За нас е удоволствие да ви представим това архитектурно вдъхновени, което може да изкуши и най-капризния поглед с формите си.

Most_Beautiful_Houses_In_The_World_House_M_featured_on_architecture_beast_39

Смятаме, че тайната на красивата къща се крие в перфектното съчетание на интериор и екстериор, а „Къщата М“ притежава точно това. Минималистичният дух, който витае в нея, ни носи много чистота и лекота. Всичко е подбрано да бъде балансирано, за да не дразни окото. Намираме тази прекрасна сграда за чудесен пример как трябва да бъде обзаведен дома ни без излишък от детайли.

Most_Beautiful_Houses_In_The_World_House_M_featured_on_architecture_beast_37

Most_Beautiful_Houses_In_The_World_House_M_featured_on_architecture_beast_23

Most_Beautiful_Houses_In_The_World_House_M_featured_on_architecture_beast_06

Most_Beautiful_Houses_In_The_World_House_M_featured_on_architecture_beast_29

Липсата на малки радости за окото тук не изглежда фрапираща, защото все пак намираме интересни детайли в целия облик на къщата. Красивият мрамор пред големия басейн например ни впечатли. Тази изчистена визия е толкова изкушаваща, че мечтаем да се потопим поне за секунда в прохладните води на басейна или да се разходим сред винарната, която крие отбрани бутилки скъпи вина. Надяваме се, че и на вас „Къщата М“ ви е харесала, и може да се полюбувате на целия й интериор от галерията снимки, която споделяме с вас.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.