La Prairie – швейцарска наука, изкуство и редки съставки

Всичко започва в Монтрьо, Швейцария, край древните брегове на езерото Леман, под величествените върхове на Алпите.

12345967-060-

Там, в Клиниката La Prairie, брилянтен лекар, на име Павел Ниханс смята, че науката един ден ще отключи тайната на вечната младост. След години на изследвания, той намерил начин да възстановява и удължава здравето и жизнеността. Неговите идеи били нестандартни, но толкова ефективни, че се превърнали в тайна, прошепвана в средите на благородници, кралски особи и знаменитости. Клиниката La Prairie се превръща в светилище на подмладяването, в място, където времето е спряло.

11

В своя стремеж към вечна красота, La Prairie се вдъхновява от напредналите методи на клиниката и създава своя изключителен клетъчен Комплекс, с биотехнологични и растителни по произход съставки, забавящи стареенето. Този безценен комплекс доставя съставки като гликопротеини, корен от женшен и екстракт от хвощ, за да допринесе за съживяване, енергизиранe и дълбоко овлажняване на кожата. Като основа на почти всяка формула още от самото начало, клетъчният Комплекс е научният подпис на La Prairie, вливащ живот и противодействащ на стареенето.

От дебюта на първия крем Cellular Eye Contour през 1978, La Prairie създаде магия, в търсене на най-уникалните и скъпоценни съсътавки:

– Хайвер от морето, за легендарен лифтинг

– Злато от недрата на земята, за незабавно подобрен външнен вид и

безкрайно съвършенство на кожата

– Платина от далечна звезда, за безкрайно подмладяване.

1111111

С напреднала клетъчна технология, тези редки и полезни съставки, се трансформират в произведения, така неустоими, с текстури, така чувствени, че формулите се превъръщат в най-желаните на земята специалисти грижа за кожата.

1111111111111

Грижата за кожата от La Prairie противодества на стареенете още от самия му източник. Всяка скъпоценна формула е предложение от изискана текстура, вливаща редки и полезни съставки с участието на най-модерните швейцарски биотехнологии. Цялостната грижа за кожата на La Prairie споделя едно нещо – луксозен опит и забележителни резултати срещу стареенето.

Представяме ви два обновени къта на La Prairie- парфюмерии Lero и Prestige. Специализирано обученият персонал Ви очаква, за да Ви обгрижат и потопят в света на марката чрез специални мини процедури с масажни техники за лице и очи.

2222222

655555

Вашата кожа ще се наслади на невероятното усещане от допира на хайвер, злато и платина, ще се запознаете с изключителните луксозни колекции от марката и иновациите в престижната козметика за лице.

129138913913

Парфюмерия PRESTIGE

гр.София, бул. “Янко Сакъзов” 44, тел: 0888 973 251/0888 673 269

33333333

Парфюмерия LERO

гр.София, ул. “Леге” 3, тел: 02/ 986 78 30