Топ грижа за красива коса с Lakme

Lakme Cool Top Ten е продукт, който ни спечели и не крием, че се нареди бързо сред най-любимите ни! Той придава мигновен брилянтен блясък на косата, контролира заплитането, хидратира, защитава косъма от вредните лъчи на слънцето, възстановява изтощените краища и най-вече съдържа термо защита, която предпазва косата ни от изгарянето на сешоара и пресата. Пожелахме да го изпробваме, защото вярваме, че всяка жена има нужда от нещо, което да й осигури всичко, което иска и то на мига! За тези, които не обичат да чакат и да използват по 10 продукта, за да постигнат желания ефект, представяме Lakme Cool Top Ten!

lakme_45

Днес ще ви представим коментара на Цвети и Надя. Надя използва продукта от 1 година, а Цвети изпробва за пръв път. Вижте какво ще ни разкажат те.

Цвети

Моята коса е фина и склонна към омазняване, затова и подходих с недоверие към Lакме Top Ten, но останах повече от впечатлена! Започнах да го използвам, защото от прекалената топлинна обработка краищата на косата ми започнаха да се накъсват и бях принудена да пробвам подобен тип предпазващ продукт. Първото нещо, което ми направи силно впечатление, беше ароматът на Lакме Top Ten, защото мирисът му е неповторим и се запазва през целия ден. Не омазнява, дори и да сложиш малко в корените без да искаш. Аз го нанасям на подсушена с кърпа мокра коса и след това суша, а и понякога го слагам на суха коса, след като съм третирала със сух шампоан в корените. Използвам Top Ten по краищата и слагам мъничко, защото не е необходимо да се прекалява с количеството, за да придаде хубав аромат, да заздрави краищата и да предпази от топлинно влияние. След него косата става кадифена на допир и дори приятелка ме попита дали не използвам парфюм за коса, защото ухае страхотно! Препоръчвам продукта на всяка дама, която иска да подобри качеството на косата си, защото Lакме Top Ten наистина си заслужава, а и е силно пристрастяващ. Съветваме ви да обърнете внимание, че той запазва и цвета на боядисаните коси, както и предпазва от вредните лъчи на слънцето.

lakme_collage

Надя

Къса или дълга, права или чуплива, естествена или боядисана, косата на всяка жена изисква внимание и грижа. Пазарът изобилства от качествени продукти, които ще подсилят, подхранят и защитат нашата коса. Но понякога купуването и едновременното ползване на няколко продукта с различни ползи, е натоварващо упражнение в банята. Благодарение на професионалния съвет на момичетата от магазин “Златна рибка” на бул. ВИТОША, аз открих уникалния продукт за моята коса. Десет истински ползи в един единствен продукт. Съвсем малко количество от крем 10 в 1 Lakme Cool Top Ten вече повече от година хидратира моята коса, защитава русия ми цвят и му придава блясък, контролира заплитането и накъсаните краища, защитава от топлина и Uv лъчи.
Моята малка тайна и голяма грижа за красива боядисана коса се казва Lakme Cool Top Ten.

lakme_011

Ако искате да прочетете повече за Lakme Cool Top Ten, както и да си купите продукта, може да го направите тук.