L’Oréal Paris вдигна ниво нагоре от ‘просто’ продажбата на козметика

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Партньорството на L’Oréal Paris с The Prince’s Trust цели да помогне на 10 000 млади хора в Обединеното кралство да станат по-уверени.


PRINCES-TRUST-BTS-500x300

L’Oréal Paris работи съвместно с The Prince’s Trust по своята програма „All Worth It” – инициатива за електронно обучение, предназначена да спомогне за повишаване самооценката на младите хора.

Програмата се надява да помогне на 10 000 млади хора чрез “превръщането на самокритиката в самооценка”. Това е в отговор на данните от The Prince’s Trust, които показват, че един на всеки трима млади хора казва, че не вярва в себе си, като статистиката стига до 42% от младите хора, които не са в образованието, заетостта или обучението.
L’Oréal Paris провежда курсове за увереност на всяко тримесечие в 18-те Prince’s Trust центъра. Програмата, която се състои от четири модула, разглежда въпроси като езика на тялото, комуникацията, пригодността за заетост и взаимоотношенията.

LOreal_programme_confidence
Учебни материали, които да спомогнат за изграждане на самочувствие, има достъпни на платформата за онлайн обучение на The Prince Trust. Също така платформата свързва младите хора и с e-ментори от компании като L’Oréal и други организации, които могат да предоставят онлайн консултации и подкрепа.
Инициативата „All Worth It” се състои от 15 посланици, включително Dame Helen Mirren, Cheryl Fernandez-Versini, Katie Piper, Marcus Butler и Louisa Johnson, всеки от които споделя своята собствена история в поредица от филми, които подчертават как самите те са засегнати от съмнение в собствената си личност и способности.

LOreal-Princes-trust-all-worth-it


„L’Oréal Paris е марка номер едно за красота в Обединеното кралство и в света – и ние усетихме, че имаме нужда да си създадем по-голяма и по-висока цел от просто продажбата на козметични продукти.”, казва генералният мениджър на британската марка Adrien Koskas.


 

Loreal-logos_Black

L’Oréal Paris също промени своя слоган “Because you’re worth it” на “We are all worth it” в опит да отрази фокуса си върху разнообразието и да бъде по-приобщаващ.
За да популяризира инициативата, компанията се обърна към своите инфлуенсъри и посланици на марката, за да разпространяват новините. Всичко това е подкрепено от външна, социална и дигитална реклама, както и от реклами във вестници и списания.

C78P5wDW4AYlJOT

Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments Yet

Comments are closed