Louis Vuitton за съвременните стилни и модерни пътешественички

Няма нищо по-зареждащо и вълнуващо от пролетно-летните кампании на любимите брандове  и модни къщи, които ни потапят в една невероятно специална и креативна атмосфера, за да ни накарат да се размечтаем за безкрайните хоризонти и вечната свобода!

Само един поглед към пролетно-лятната кампания за 2015 година на луксозния дизайнерски бранд Louis Vuitton ни зареди с цветна и положителна енергия, която просто нямаше как да не споделим с вас! Колекцията е озаглавена The Spirit of Travel, а ние всички познаваме онова леко гъделичкащо чувство, което не ни оставя да спим нощта преди да потеглим към поредното приключение, което сме си поставили за цел. И тъй като вече сме готови с плановете за лятото, вълнението започва още от сега, когато Louis Vuitton ни показва как изглежда съвременната и модерна пътешественичка. Жената, която се втурва през глава във всяко ново начинание и не се страхува от предизвикателствата, но и обича всичко да се случва със стил и финес.

Тя носи много багаж, защото е модна икона. А мъжете около нея са готови винаги да й асистират с товара, съдържащ много чифтове обувки, чанти, които да си подхождат с тях, различни малки аксесоари и повечко дрехи, за да бъде винаги подготвена за всяка ситуация. Небрежно и елегантно се обляга на куфарите си, докато чака да дойде време за действие, а в ръката си държи стилна и кокетна чанта, която е основен акцент на тоалета й. Облечена е в цветовете на лятото и то в крак с последните модни тенденции. От визията й лъха свободолюбивия дух на леко загатнатия бохо-шик стил, защото тя знае, че именно той ще доминира модните тенденции това лято. Но в никакъв случай не пропуска да добави и собствения си почерк с някои statement аксесоар. Тя е жадна за нови преживявания, готова е да се обогатява и разнообразява живота си, защото „Всеки, който живее – вижда. Но този, който пътува – вижда повече!”Louis Vuitton

Автор: Преслава Цачева