Louis Vuitton отново “облече” световната купа по футбол

Голямата спортна треска около Световното по футбол в Бразилия е завладяла целия свят, затова и ние ще ви държим в течение на интересните модни аспекти около първенството.

Тимът, който ще получи трофея на голямото спортно събитие, със сигурност ще бъде щастлив от успехите си и освен това ще стане притежател на една изключително стилна купа, белязана от известната марка Louis Vuitton.

Брандът създаде уникална бутикова кутия, в която да бъде поставен и съхранен трофея. Тя е подобна на куфарче и е белязана от легендарният монограм на марката. Всички отличителни белези на френската модна къща присъстват и тук. Виждат се масивните месингови панти, коженото покритие в кафява тоналност с логото на LV.

Всъщност за втори пореден път трофея има този стилен дизайн, след като бе създадена специалната кутия през 2010 година за Мондиала в Южна Африка. Стилният аксесоар е изработен ръчно в известната парижка работилница Аниер сюр Сен.

Освен че купата си има модна кутия, се говори, че тя ще бъде връчена на победителите от един от най-известните топмодели в света на модата – бразилската красавица Жизел Бюндхен.