Напрежение между Чарлийз Терън и Шон Пен на фестивала в “Кан”

Чарлийз Терън и Шон Пен бяха една от най-обсъжданите двойки, докато не се разделиха преди година. Те дори бяха сгодени и се очакваше пищна сватба, която така и не се състоя. Русокосата красавица е една от най-атрактивните дами в Холивуд, а кандидатите за сърцето й са доста. Шон Пен, от своя страна, е известен и  с връзките си с Мадона и Скарлет Йохансон. За съжаление, бурният му нрав, не позволява на жените до него да останат за дълго в живота му, както се случи и с Чарлийз.

Charlize-Theron-Sean-Penn-Cannes-Film-Festival-2016

last_face_533025010

На фестива в „Кан“ се усети видимо напрежение между екс двойката. Те трябваше да се снимат заедно за представянето на новия си филм The Last Face, но стояха на дистанция един от друг. Чарлийз и Шон така и не се снимаха в близост, което подсказва за назрял конфликт между бившите  влюбени.

charlize-theron-sean-penn

sean_penn_charlize_theron_split

penn-theron

Говори се, че Шон Пен си има нова приятелка, а както знаем, той не остава без красива жена до себе си. Шон и Чарлийз бяха заедно година и половина и в светската преса се пишеше, че чудакът най-после си е намерил жена, която му приляга и, която го разбира. Оставяме ви с още новини от шоубизнеса, а ние ще следим развръзката между известните актьори.