Голямата уста на българския секс, Наталия Кобилкина, стана майка

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Голямата уста на българската сексология стана майка (за първи път) на момченце.Щастливата психоложка не се забави с качването на малка ръчичка в социалните мрежи, с което съобщи благата вест на света.

”Най-щастливия ден в живота на мен и моя мъж и нашите семейства – поява на нашия син Филип.
Любими, благодаря за хиляди поздравления всички вас.
Всичко мина прекрасно с помощ на ангели и прекрасен екип от Болница Надежда.
Нашия красавец роден 3800 кг, 53 см малката рибка. Благодаря за вашата подкрепа. Пожелавам щасливи и здрави деца на всички семейства.”


Наталия Кобилкина е известна с това, че съвсем спокойно и открито говори за теми, които се приемат за срамно табу сред повечето българи. Голяма част от откровените й коментари по различни теми са мишена на остри подигравки.Едно нещо, обаче, не може да й бъде отречено – научила е много от мъжете. Сега нямаме търпение да станем свидетели на това, което ще я научи най-новият мъжки екземпляр в живота й, когото щедрата на физически ласки, Кобилкина, ще обгрижва.

Наталия не пропусна да благодари на хилядите си фенове и да сподели колко са щастливи с Такис.Преди време имаше спекулации, относно името на руско-гръцкия наследник, защото и двамата родители бяха категорични, че искат да изберат интернационално име, което не принадлежи на нито една от двете родови националности. Е, очевидно, с Филип са постигнали целта си.

Юнакът явно с е съобразил с лекарските прогнози, защото терминът на Наталия бе насрочен точно за 1-и март, а Филип избра да излезе ден-два преди насрочената дата – жив и здрав! Той проплака на 27 февруари 2019 година в МБАЛ „Надежда”.Според заявките, които даваше сексоложката в безкрайните си интервюта по време на бременността, очаквахме „шармантно” раждане на специално място, в класна болница в чужбина или пък вкъщи, като самата й сестра, защото Наталия до последно държеше да роди естествено.За съжаление съдбата и Филип са имали друг план за този момент и бебчо се обърна седалищно, което наложи изваждането му по-рано и то с операция.

Дата и часът са избрани специално от майката с помощта на астролози, затова кобилкиният наследник се пръкна на 27-ми в 16:50. Това му предвещава цветно и богато бъдеще.

 

А ние му го пожелаваме от сърце! Честито!Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.