Новото е добре забравено старо: oversize шлиферът

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Дефиницията за модата, че „Новото е добре забравено старо” важи с пълна сила в настоящия случай. Понякога най-горещият тренд, всъщност се оказва нещо старо и покрито с прах.


КУПИ сив шлифер


Има времена, когато светът на модата изглежда като объркващо място, но е успокояващо да се помни, че често може да се раздели на два прости принципа: водещи тенденции и вечни тенденции. Първото е лесно да се забележи. Има толкова много „временни” тенденции, които са актуални буквално само един сезон, и добре че е така. Има такива, които изобщо не е трябвало да се създават.

 


КУПИ сив дълъг шлифер


За разлика от тези, вечните тенденции или т. нар. Класики, които са в пъти по-малко и сериозно запомнящи се. Ако някои не получиха нужното време под светлините на прожекторите, но въпреки това са били актуални за времето си, то сега настана часът, в който да ги центрираме в гардероба си.


КУПИ къс сив шлифер


Тренчът е този вид дамска връхна дреха, която е с най-дългогодишен статут на Must have и е с тенденцията да остане така и занапред. От шикозния, плътино стегнат с колан около кръста макинтош, през PVC формата, до такъв, който е с over size размер и се носи небрежно отворен, и всъщност точно той се оказва основната подформа на модерния тренчкот, която става актуална, както за хладните месеци в края на зимата, така и в пролетните нощи и есенните следобеди.


КУПИ  среднодълъг светъл шлифер


Ако не можете веднага да намерите по магазините желания артикул, изобщо не се притеснявайте – убедени сме, че в старите гардероби на майка ви или баба ви, ще намерите техните шлифери, които някога ни се струвах грозновати и крайно излишни.


КУПИ дълъг кариран шлифер


Или пък ги причисляваме към изцяло мъжкия гардероб…? Което, само по себе си, също е идея – безсрамно посегнете на онова крило от семейния гардероб, което е най-малко по размер, но разровим ли се там, винаги ще намерим какво да си откраднем – е, този път, освен boyfriend джинсите и широките ризи, грабваме и големия, широк и провиснал зеленикав шлифер, с който да заприличаме на някой супер герой с гордо развята мантия. Класиката, мили дами, неслучайно е наречена точно така.


КУПИ дълъг много светъл шлифер


Убедени сме, че в моделите, които сме подбрали за вас, ще намерите своя вариант на шлифер, който ще носите с голямо задоволство и ще съберете погледите на по-консервативните традиционалисти около вас.


КУПИ бежов шлифер без копчета


Ако все пак не сте успели да се поровите в нафталина за някой модел, който да ви пасне, ето ви няколко вдъхновяващи шлиферчета, които можете да добавите към ежедневния си аутфит.


КУПИ  изчистен камел шлифер


КУПИ дълъг шлифер 


КУПИ дълъг кремав шлифер


КУПИ разкроен бежов тренч


КУПИ дълъг милитъри зелен шлифер


КУПИ розов дълъг тренч


КУПИ черен кожен шлифер


Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.