Нека бляскаво да посрещнем новата година

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


 

Моделите рокли за този парти сезон за толкова вариативни, че без ясната представа какво точно искате и търсите, много лесно ще се удавите в океана от материи, принтове, стилистики, дантели, брокат и пайети. Хубавото обаче е, че има отговор на желанията на всеки. Те са приемливи за всеки вкус и подходящи за всеки тип тяло.


Купи черна къса парти рокля


 

Според ново проучване средностатистическата жена прекарва три седмици, за да подготви своя празничен аутфит. Този процес включва най-малко три часа пазаруване, два часа онлайн пазаруване, избор на минимум седем или повече рокли и закупуване на поне две от тях и обсъждане на всяко облекло с приятелки до седем пъти повече.


КУПИ дълга вечерна червена рокля


 

Ако това бъде прочетено от мъж, той моментално ще натисне хиксчето горе вдясно и ще изключи компютъра, а на празника ще отиде облечен в удобни джинси и тениска. А за „откачените” тренди мацки идваме на помощ ние. Нека видим дали ще ви хареса подборът, който направихме за вас!


КУПИ къса синя рокля с пайети


 

Когато избирате идеалната рокля за парти, не забравяйте да разгледате цветовите комбинации. Вярвате или не, подходящите цветови комбинации правят визията завършена. Можете да играете с цветовете в зависимост от вашето настроение и повод, но го правете внимателно.

КУПИ дълга плисирана сиво-сребриста рокля


 

Всъщност празничните вечерни рокли не се различават много от абитуриентските такива. Така че, за да си спестите много време, просто си спомнете как изглеждаше вашата рокля и, най-важното, как сте я избрали. Кои недостатъци искате да скриете и кои черти да подчертаете?


КУПИ къса червена кадифена рокля


 

Понякога, когато искате да се откроявате, трябва да заложите на много бляскава, металик рокля или такава, която е обсипана с кристали или пайети, което вероятно ще ви струва повече пари, но пък при всеки друг официален или специален повод можете да я сложите отново.


КУПИ къса широка златиста рокля с дълги ръкави


 

В случай, че имате красив бюст, дълги и стройни крака или деликатен красив гръб, заложете на рокли, които са изрязани именно на тези места.


КУПИ къса лилава рокля


 

Най-важното е да се уверите, че роклята, на която ще се спрете, е идеална за вашата форма и ще подчертае предимствата, както и ще скрие недостатъците на тялото ви.


КУПИ къса прилепнала златиста рокля с голо рамо


КУПИ къса сребриста рокля с тънки презрамки


КУПИ дълга сребриста рокля със застъпен дизайн

 


Редактор: Марина Делева

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.