Прическите за лято 2016: Коса, вързана на опашка

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Вързаната на опашка коса е един от най-простите начини да носите косата си красиво и да се чувствате удобно. Комфортът, който тази прическа ни позволява няма равен с никоя друга фризура. Ние проследихме известните личности, които вързват косата си на опашка и ги споделяме с вас. Почерпете вдъхновение от извора!

111

Косата може да бъде вързана по всякакви интересни начини. Разнообразете класическата опашка, като я направите на една страна, както направи Бионсе на Met Gala 2016, или просто разделете косата си на две части. Дължината на косата ви е важна за повечето прически, но тук това няма значение, защото и съвсем късата коса може да бъде вързана красиво на малка опашчица.

5554

Може да носите опашката ниско или по-високо, в зависимост от индивидуалните ви характеристики. Имайте предвид, че повечето прически вървят спрямо формата на лицето ви. Кръглото лице, например, не бива да се подчертава с прекалено бухнали опашки, а по-скоро да се прибере с опъната прическа, която визуално намалява бузките. Така е направила Ариана Гранде.

3

Формата на лицето е най-важното нещо, с което трябва да се съобразите, когато правите, каквато и да е прическа. Всяка дама е различна и притежава индивидуална красота, затова не можем да кажем, че всички прически подхождат на всяка от нас.

2

Подбрали сме за вас снимки на звездни дами, които носят косата си вързана. Ще се радваме, ако те ви помогнат да намерите вашата лятна прическа. Откраднете си по нещо от всяка, защото всички те имат свой уникален стил!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments Yet

Comments are closed