Ярките и неприлично къси рокли на Ирина Шейк

Макар и края на Юни нашето ежедневие не се е променило много.. Сивотата все още е тук, защото има много дъждовни дни, но тук е и нашата грешка. Грешката ни е е в това, че не разнообразяваме с облеклото си. Не знам дали сте забелязвали, но когато сложите ярка дреха изведнъж денят ви става по – разнообразен, дори и да преминава по един и същи начин всеки ден.

Точно за това ние избрахме да ви дадем пример с модела Ирина Шейк, въпреки нейните скорошни проблеми в живота, като например развода и с Брадли Купър – не я сринаха. Или пък вероятно тя не го показва.. Това няма от къде да знаем, но едно е сигурно стилът и. Нейният стил е неповторим.  Ирина Шейк наскоро се завърна към късите рокли в ярки цветове. Ние със сигурност трябва да взимаме пример от нея.

https://www.instagram.com/p/Bxw1V-4HVPd/

Призоваваме ви да се обърнете към екстремни мини-дължини и вие, особено ако трябва да бъдете в центъра на вниманието вечер. Дали е рокля от зрял цвят кайсия, като на Ирина, или малка пурпурна версия – изборът е ваш. Основното нещо – не ги носете с много високи токчета. Най-добре е да действате като модел и да ги носите в чифт с брутални ботуши или сандали на тънки подметки.