Шапките Newsboy модерни или моден-ужас?

Какво е това за странната примамка на един мъж в шапката на вестникар? Те са като болезнената сирена на мъжките шапки. Не бива да искате да се приближавате, където e шапката е – това е малко смущаващо на пръв поглед – но странно примамливият аксесоар ви накара да ги поогледате нали?

Оказа се,че голяма част от известни мъже ги носят , твърда накрая. Може би най-силното одобрение идва от Дейвид Бекъм, на който му стои брилятно и му придава класа.  И все пак силуетът на portobello и неговите крайни отпечатъци подхождат на вида на Бекъм; Бившият футболист и баща на четири деца е малък скрин, който си носи жилетки, жилетки и изящно износени, скъпи кожени обувки. За Бекъм, шапката е семейна сделка. 20-годишният син на Бекъм Бруклин обича една и съща шапка, обикновено носеща сива или карирана версия с износени реколта и висококачествени панталони със спрецатурата на шоуто на Pitti L’uomo. (Или може би като източноевропейски търговец на плодове от началото на века?)


Капитанът на шапките за вестникари също може да се брои холивудския бог Брад Пит като отдаден фен. Актьорът се разиграва с въртяща се колекция с инкарнации в нюанси на полунощното черно, шиферното сиво и бадемово мляко бежово. Пит ги носи почти навсякъде, когато той излиза от хотел, баскетболен мач, премиера на филм и на летището. Други хубави мъже в шапката? Идрис Елба, Райън Рейнолдс и, разбира се, Леонардо Ди Каприо.