Spring Shopping: Красивите балеринки

Балеринките са на мода всяка година! Щом времето стане топло и птиците запеят, слагаме удобните пантофки и тръгваме по слънчевите улици. Този тип обувка притежава особена притегателна сила, която ни кара да си накупим поне 5 чифта от нея. Избрахме да ви покажем градски визии с балеринки, от които можете да се вдъхновите за следващия си шопинг.

kolajballerina

Балеринките са удобни и правят краката ни слаби и красиви. Глезените изглеждат грациозно с този тип обувка, а дрехите, които можем да съчетаем с нея, са безброй. Дали ще сме облечени в пъстра рокля или дънки-балеринките правят всичко да изглежда романтично. Монохромните тоалети, дългите поли и рокли също вървят страхотно с пантофките.

kolaj22222

По-изрязаните модели създават зрителна измама, че глезенът ни е по-слаб, затова залагаме на тях. Комфортът на балеринката се крие в удивителното усещане, че сме си вкъщи, а всъщност ходим из града.

activekolaj

Вие може да взаимствате от интересните градски визии, които сме ви подготвили, за да създадете перфектния си градски аутфит. Ако има обувка, която приляга най-добре на топлото време, то това е балеринката! Наслаждавайте се на деня си и никога не забравяйте да вземете доброто си настроение с вас, когато излизате!

alalalaorange55552221111333