Stone Nail Art – новата гореща тенденция при маникюра

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Най-новата тенденция при изкуството върху ноктите, която се очертава като водеща за пролетно-летния сезон, е маникюрът с камъчета. Тук обаче не става въпрос за мъничките блещукащи камъни, които много момичета използват като украшение на ноктите си. Не! Нещата минават на следващото ниво, а актуалния маникюр е инкрустиран с истински полу-скъпоценни камъни като аметист, парченца мрамор, сапфир, тигрово око, тюркоаз и т.н.

Stone nail art

В повечето случаи камъчетата са включени в цяла сложна картинка, която е по силите само на най-опитните художници, но често се срещат и по-изчистени модели за любителите на минимализма. Тази тенденция е поредната отправка към бохемския стил, който властва през топлия сезон и стремежа на любителките на стила и красотата да се доближат максимално до свободата и очарованието на природата.

Stona Nail Art

Разбира се, подобен маникюр трябва да бъде професионално направен, за да бъде издръжлив и сигурен по-дълго време. От друга страна пък разнообразието, с което разполагате, е огромно! Има изключително много видове камъчета, от които може да избирате. Може дори да се спрете на полу-скъпоценните камъни, които отговарят на зодията или характера ви! Нашият съвет обаче е да задържите нещата семпли. Не е нужно да поставяте камъче на абсолютно всеки пръст. Много по-кокетно и красиво би изглеждало ако каменният акцент е само на един или два от тях, а останалите са красиво изрисувани с подходящи нюанси.

Stone nail art

Но, дами, тази тенденция далеч на е за всеки. За много жени е трудно да задържат на ноктите си дори нормален маникюр, какво остава за по-екстравагантно изкуство върху ноктите. Затова ако ежедневието ви е натоварено и забързано, съветваме ви да почакате до някоя по-дълга почивка, когато да изпробвате този актуален тренд.

Stona Nail Art

Stone Nail Art

Stone nail art

Stona nail art

Stona nail art

Stone Nail Art

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
No Comments Yet

Comments are closed