Street Style: Полите на сезона

Полата е любима дреха на не една жена. Тя позволява десетки комбинации и разнообразява стила ни. Полата може да прикрие недостатъците на тялото ни и да подчертае естествената ни женственост и грация.

Belle-Bunty-L.K.Bennett-London-streetstyle-shoot-Look-2-skirts-and-trainers20160522_229-1

Дългите поли са особено модерни през лятото, когато ни завладява бохемския стил и желанието за приключения. Някои дълги поли са толкова ефирни и леки, че ни се приисква да си купим две и да отпрашим към морето. Истината е, че в дължината на всяка пола има известен чар.

streetstyle_nyfw_skirts_fringe

Късите поли са предпочитани от жените с идеална фигура, защото те разкриват повече от тялото ни и изваждат на показ красивите крака. Когато избираме пола със средна дължина, трябва да се съобразим с индивидуалните характеристики на тялото ни.

alalaa

Кройката на полата може да бъде А-силует, Клош, Лале или права. Правите поли, независимо от дължината им, са подходящи за жени с по-тесен ханш, защото обикновено те подчертават извивките на тялото. Клошираните  и камбана или лале модели са подходящи за жени с по-широк ханш и могат да прикрия оптически недостатъците на тялото ни.

Top-20-Pencil-Skirts-Street-Style-Looks-7

Подготвили сме ви модели поли, подходящи за всяка фигура, с които ще се почувствате като истинска принцеса. Разгледайте и нашите street style попадения, които ще ви донесат вдъхновение за ежедневната ви визия.

548326197