Summer Shopping: Широкият панталон

Широките дрехи за особено актуални за лятото на 2016 година, а и даряват тялото с комфорт и лекота. Дори и да имате някакви несъвършенства по тялото си, то широкият панталон умело може да ги прикрие, като придаде на фигурата ви бохемска осанка. alalaa

alalala4

Oversize дрехите стават все по-предпочитани от дами на всякаква възраст. Те са моден хит, без който гарберобите ни просто не могат. Пола-панталоните вървят отлично с кецове, сандали и дори обувки на висок ток. Ако сте почитатели на изчистената визия, ви съветваме да заложите на семплите цветове и десени.

111

alalala3Ако си вземете черен широк панталон, той ще върви идеално с класически бели кецове, а и позволява да разнообразите визията си с по-щура тениска или блузка. В градската мода широките модели панталони са особено популярни, защото вървят с всички необходими аксесоари. Можем да ги съчетаем с красиво колие и обемни бижута, които ще довършат царствения вид на визията ни.

alalala7Подготвили сме ви street style кадри, от които ще видите как точно се носят широките панталони, а и ще се заредите с вдъхновение за свежи комбинации. Разгледайте и нашите модни находки тази седмица, сред които всеки може да намери по нещо за себе си.

553311662244998877