TINĀ SOCIAL CLUB представя своята средиземноморска приказка

Носителката на Златна Игла 2015 за млад дизайнер Христина Ангелова представи своята колекция за сезон пролет/лято 2016. Круизната колекция на TINĀ SOCIAL CLUB е отражение на пищността и богатството на Средиземноморието. Съчетава в себе си фолклорни елементи на страните от Ривиерата, грижливо съхранили през вековете високата си естетическа взискателност.

alalalaaa

Женствеността в детайлите е подчертана чрез живи цветове, качествени материи, безупречно изпълнение и личното отношение на артиста, вложила частица от душата си на пътешественик и претворяваща най-пленителните си впечатления от далечни земи и култури.

111111111

Колекцията вече привлече вниманието на няколко световни шоурума за лукзозни бутикови облекла от Париж, Лондон и Шанхай, които прецениха, че круизния стил е креативно адаптиран и съобразен със световните модни тенденции.

aaallalaa

Интересът към творчеството на младата дизайнерка не за първи път идва от страни популярни с високата си модна претенциозност. През 2012 роклята „golden dress” от успешнана колекция на Христина Ангелова се появи на червения килим по време на филмовия фестивал в Кан. Именно тогава модния бранд  TINĀ SOCIAL CLUB доби за първи път световна популярност.