Trend Аlert: Малката черна рокля

Малката черна рокля е вечна класика! За нея няма само един сезон, защото всичко й е позволено! Едва ли има жена, която поне веднъж да не е обличала това модно вдъхновение, и да не е усетила особения магнетизъм, който тази дреха излъчва.

littleblackdress

Малката черна рокля е създадена от великата Коко Шанел. Периодът между двете Световни Войни е особено динамичен в модата. Тогава се носят разкроени и цветни модели рокли, а предложението на смелата дизайнерка се счита за повече от дръзко.

chanel-malka-cherna-roklq

С времето тази очарователна рокля се налага в обществото и се превръща в еквивалент на класата и стила. Независимо от кройката, която харесваме, ние можем да я съчетаем с висок ток или кецове, защото експериментите с нея са много. Черният цвят е лесен за комбинация и ни дава поле за дръзки решения.

kojena333

Харесваме черната рокля в съчетание с малка червена чантичка и ярко червило. Съветваме ви да прибавите аксесоар, който да накара визията ви да избухне-нещо цветно, което да изпъкне и едновременно да подчертае излъчването на роклята.

44411

bb22

Подбрахме за вас няколко модела от сайта за онлайн пазаруване www.emag.bg. Надяваме се, че ще ви допаднат, а защо не да ги съчетаете с някоя от цветните ни чанти. Експериментирайте и се забавлявайте винаги с модата, защото тя ни прави по-щастливи.

135978246