Trend Аlert: Рижавата коса

Някой беше казал, че животът е прекалено кратък, за да имаме скучна коса. Ако това ще ви успокои, сега е моментът да експериментирате, защото сезонът напълно го изисква. Най-модерният цвят за лято 2016 е рижавото, както и оранжевото. Всички медни тонове са абсолютен хит и, ако искате да накарате косата си да блести, а цветът й да танцува под лъчите на яркото слънце – определено трябва да заложите на огненото!

2

Ако в древността този цвят е бил заклеймяван като вещерски, то сега е много горещ! Не се учудваме, че любимката на всички Мила Йовович е заложила на рижавото, както и редица други звездни дами като Кристен Стюарт, Лана Дел Рей и дори Риана.

55

Ако сте по-дръзки в избора си, може да се потопите в оранжевите багри, както е направила певицата Ники Минаж. Разновидностите на рижавия цвят са много, той може да бъде сладък шоколад или кехлибар, от русо до цвят манго и дори наситено червеникаво. Истината е, че във всичките си вариации той е изключително модерен за лятото на 2016 година.

34

Преди да се боядисате в тези тонове, трябва да знаете, че те се поддържат трудно, затова ви е необходим и правилен шампоан оцветител, с който да подпалвате огъня в косата си до следващото боядисване. Използвайте качествени бои и бъдете сигурни, че може да постигнете чудесен ярък цвят дори сами вкъщи.

22

Ние се потопихме в дълбините на интернет, за да намерим най-добрите огнени бои. Тези цветове може да накарат всеки да пожелае да заблести като самото слънце. Насладете им се и прочетете още от нашите летни идеи.

 

11166666444440_285_OLIA_CUIVRE_PACKSY_FB_Light+_CZSKHU_1306.indd440_285_OLIA_CUIVRE_PACK