Тренд радар: Жълто!

Тренд радарът ни свети в жълто и огрява модния път, по който трябва да вървим тази година, за да сме супер cool и супер trendy.

КУПИ миди пола с ластичен колан
КУПИ къса пола с набирания
КУПИ гумени обувки

Някак е малко странно, когато започнем да определяме годината с цветове… Но, когато един цвят е толкова разпространен, колкото жълтото, няма как да не му лепнем числото 2019.

КУПИ плетен пуловер
КУПИ чехли
КУПИ лента за глава
КУПИ сутиен

Седмиците на модата тази година циментираха жълтото като цветен тренд за тези 365 дни. Този искрящ, прекрасен цвят се появи в колекциите на Brandon Maxwell, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, да не говорим пък за тротоарите извън пистите. С други думи, това е светът на marigold жълтото и сега живеем в него.

КУПИ жълта рокличка
КУПИ жълт дантелен топ
КУПИ бели обувки със жълта платформа

Цветът е смел. Докато нюансите на тъмно синьо или промито зелено функционират като почти неутрални, безпроблемно наместващи се във всеки гардероб (без значение колко цветни или приглушени са те), жълтото изисква внимание. То привлича окото, създава ярко изявление и обръща главите на хората – наситено жълтото е hard цветна тенденция, от която трябва да се възползвате.

КУПИ дълга рокля
КУПИ жълт топ
КУПИ къси панталонки с висока талия

В духа на превръщането на този цвят в малко по-удобен за носене, направихме удобен wishlist – ръководство за пазаруване, което да ви поднесе жълтото във всичките му форми.

КУПИ малка кожена чанта
КУПИ кръгла кожена чанта
КУПИ жълта раница

Независимо дали търсите спортно отражение, пролетна сватба, лятно парти, есенно събиране или зимна среща, със сигурност ще намерите поне един начин да грейнете в златния цвят – ако не и много повече.

КУПИ жълто яке от изкуствена кожа
КУПИ жълто елече от изкуствена кожа
КУПИ жълт колан
КУПИ жълто палто

Ето няколко варианта, с които бихте могли да дадете шанс на невенено жълтото. За наша голяма радост, откакто то проблясна сред high-fashion ревютата, дизайнерите ни заляха с тонове злато и милиони начини, по които да го носим.

КУПИ жълта рокля над коляното
КУПИ жълта дантелена рокля

Изборът nа панталони е голям и ни дава шанса да изглеждаме модерно, без да се притеснявате за фигурата си. Противно на всички очаквания (както е при бялото), тук спокойно може да заложите на широк крачол, дори да му сложите и ръб, и пак излишните мазнинки по дупето и бедрата ще останат блажено скрити под жълта пролетна феерия.

КУПИ жълт панталон
КУПИ жълт гащеризон
КУПИ жълт панталон с разкроен крачол и ръб

А за онези фини и стройни мадами, които искат да покажат какво имат и то по-най-добрия и модерен начин – ето няколко подходящи модела.

КУПИ жълти дънки с висока талия
КУПИ жълти вталени дънки

А що се отнася до обувки – това е точният чепик, с който да направите мощно изявление за модния си вкус! Само ги погледнете колко са свежи и готини!


КУПИ кожени пантофки с открита пета
КУПИ обувки от еко кожа с отворена пета и остър връх
КУПИ велурени обувки на дебел и нисък ток

Редактор: Марина Делева