Тренировка със стил

Замисляли ли сте се кога за последно тренирахте? Вероятно, не  е било скоро, защото времето не го предразполага или пък все сме на работа или нямаме подходящо облекло. Е, време е оправданията да спрат и да се залавяме за работата върху нас.

Фитнеса, алеите, колелата ни чакат да започнем тренировка. Разбира се, трудно ще намерим време, но ако искаме за плажа да бъдем със стегнато тяло и да излъчваме сексапил, да не се притесняваме от някой излишен килограм и да сме със самочувствие трябва да започнем още днес.

Първата стъпка е да намерим време и мотивация. Втората – да не се отказваме като видим,че няма резултат веднага и че отнема около един час от времето ни, а третата да сме винаги със стил докато тренираме. Защо със стил ли? Ами така ще имаме постоянна мотивация и самочувствие, че дори и с няколко килограма повече ние се опитваме да ги свалим и то не как да е ами стилни. Затова ние от emodno.com решихме да ви покажем някои спортни облекла, с които ще сте зашеметяващи по време на тренировка.

ВИЖ КЪС ТОП PUMA


СПОРТЕН СУИТШЪРТ adidas

ВИЖ СПОРТЕН КЛИН

ВИЖ СПОРТЕН ТОП 

ВИЖ СПОРТЕН КЛИН 3/4