Versace Pre-Fall 2019 за първи път Ню Йорк

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Когато говорим за мода или висша мода, има няколко имена, които светкавично бързо изплуват на повърхността в съзнанието на всяко човешко същество, което има, макар и малката претенция, че се интересува от мода или че се движи по модите тенденции. Едно от тези имена е Versace. Независимо дали говорим за Джани или Донатела.


Въпреки мащабните рокади, които се случиха в управленческата барикада на модната къща и това, че тя вече е собственост на Майкъл Корс, коронованата с титлата Кралица на модата, Донатела, не изменя на себе си и на реномето, което е изградила на марката, още докато брат й беше жив.


След продаването на модната марка и влизайки в Capri Holdings, малката сестра на Джани Версаче за първи път представи собствените си дизайни в Ню Йорк, които на 100% отговаряха на ледената визия и аристократичния разкош на жълтото и златното, отличителните нюанси на Versace.


Тази колекция обедини в себе си всичко, което някога е представлявал създателят на модната къща и цялата му бляскава история. Към трибюта по случай 72-та година от рождението на Джани, който устрой русата модна богиня, прибави и непозната си досега, страст към Ню Йорк, която явно е взела превес в изпълнението на тоалетите.Инспирирана от най-емблематичните черти на Голяма ябълка, Донатела обърна поглед към „огъня” на града, а именно Факлата, която е в ръцете на Статуята на свободата. Силата, която се намира в ръцете на Жената – Тя! С главна буква и главна роля в този свят.


Разбира се, огънят бе пресъздаден от отличителния за леъйбъла метал – златото, което асоциираме с Краля Слънце и неговите златни дворци. Pre-Fall 2019 ревюто бе в памет на Джани и обедини всичко, характерно за бащата на италианския бранд.


Моделите са изработени от памук, коприна, кожа и жакард и майсторски завършени с кожени отрязъци, златни аксесоари и иконичните безопасни игли. А цветовете не бяха никаква изненада, имайки предвид духа на Донатела и нейната крайна заземеност – бежови и кафяви нюанси, черното, разнообразено със златно.


Страстното червено, без което категорично не можем. Анималистични и барокови орнаментики и нови принтове на сърца, които се оказаха изненадата в настоящето ревю.


 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.