W Magazine с двойна доза красота

През месец юли екипът на W Magazine реши да зарадва ценителите на красотата с две корици. Обикновено списанията се фокусират върху едно лице, но този път във фотосесията участват два от най-известните съвременни топмоделa – страстната пуерториканка Джоан Смалс и нежната Карли Клос.

Друг любопитен факт е, че манекенките застанаха пред обектива на талантливия фотограф Steven Meisel, който не е снимал корица на модното издание „W” от 2004 година насам.

Интересно решение при тази фотосесия е усещането за огледалност на кадрите. Двете очарователни, но различни като излъчване и темперамент дами, позират в подобни пози. Сходни са също гримът, прическите, ракурсите. Виждаме както колоритни кадри, така и много елегантни черно-бели снимки.

Красавиците носят изящни дизайнерски творения от есенните колекции на големите модни къщи. Джоан и Карли изглеждат впечатляващо с облекла на марки като Louis Vuitton, Prada, Viktor & Rolf, Tom Ford. Стайлингът е дело на Edward Enninful, а макиажът е направен от Pat McGrath.

Джоан Смалс

Карли Клос

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6412706]