Абсолютна елегантност в Resort колекцията на Giorgio Armani

Изчистеният маниер в работата на Джорджо Армани винаги носи усещане за лукс и безпределен стил. С колекция Resort 2014 италианският дизайнер отново ни потапя в своя елегантен свят…

Круизната линия включва петнадесет модни ансамбъла, които се открояват с различно излъчване, но всеки носи почерка на гениалния творец. Виждаме няколко визии, които са подходящи за бизнес дами, издържани в неутрални класически цветове.

Костюми с десен на деликатно каре,  сатенирани материи, едва забележими детайли придават изтъчен вид на дамите. Дори строгите силуети са разчупени от по-къси дължини, интересен микс от материи, дълбоко деколте при саката.

Армани се е погрижил и за по-романтичните натури, създавайки супер ефирни рокли  и красиви туники от прозрачни материи като тюл. В полите се забелязват кокетни набори, а принтовете, макар шарени, са подчинени на меката пастелна тоналност. Яркочервено и наситено кобалтово синьо придават контраст и сила на колекцията.

При аксесоарите Giorgio Armani е заложил на по-колоритна гама, но присъстват и графичните цветове. Чантите са с различна големина, форма и звучене. При обувките дамите могат да избират между уникални сандали на висок ток, ниски модели с много каишки или практични мокасини.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Колоритен шик от Max Mara

Gucci Resort 2014: Пастелна фантазия и ретро финес

Безупречен стил в круизната колекция на Oscar de la Renta

Шарена ваканция с Christian Dior

Шикозен круиз от Chanel