Как Адел отслабна с 10кг

В случай, че все още не сте разбрали, британската певица Адел е отслабнала с около 10 килограма. Макар да изглежда страхотно независимо колко килограма е, тя наистина привлече внимание с по-тънката си фигура на партито за рождения ден на Дрейк на 23 октомври.

Отслабването на певицата идва няколко месеца след раздялата й с бившия съпруг Саймън Конечки през април. На въпросното парти Адел смая всички с дълга, черна рокля с едно рамо, комбинирана с черни токчета и елегантен висока опашка. Тя сподели снимка в Instagram, където тя написа: “Преди плачех, но сега се потя 😂”.

Повече тренировки

Адел започна да тренира три пъти седмично. Преди певицата не е обичала тренировките, но сега те са се превърнали в неизменна част от рутинната ѝ. Отделя по 60 мнути за спортуване като включва кардио, кръгови тренировки и пилатес. Преди е тренирала само, за да е във форма за концертите си, където издържливостта е от ключово значение. Но сега, когато е открила начин на трениране, който ѝ харесва, резултатите са видими.

Тя се фокусира върху това да бъде здрава и щастлива.

Докато някои може да спекулират, че скорошната загуба на тегло на Адел се дължи на нейната раздяла, то истината е, че тези промени в начина ѝ на живот са в следствие на желанието ѝ да бъде най-добрата майка, която може да бъде. Да дава добър пример на сина си, като се фокусира над здравето си и над това да се чувства добре, а не над килограмите.

 „Промених се драстично през последните няколко години и все още се променям и това е добре. 31 ще бъде голяма година и ще направя всичко за себе си“, написа тя в публикация в Instagram на нейния рожден ден.

“За първи път от десетилетие насам съм готова да усетя света около мен. Бъдете мили към себе си, хора, забавете темпото, оставете телефона си и се смейте на глас при всяка възможност. Да се ​​научиш наистина да обичаш себе си е нещо, което научих чак сега и виждам, че е повече от достатъчно“.