Аксесоари със стил от Mango

Гардеробът на една жена е напълно завършен от нейните аксесоари и бижута, които поставят финалните акорди на визията, затова днес ще фокусираме вниманието ви върху една актуална за сезона колекция.

Разгледайте предложенията на испанската модна марка Mango, която за пореден път ни очарова със страхотни летни аксесоари. Линията Touch 2014 обобщава редица от актуалните трендове, за да може всяка една дама да открие съвършените детайли за личния си вкус.

Виждаме аксесоари и бижута в най-различна стилистика  – спортни, етно, романтични, класически и гръндж нюанси са преплетени в перфектна симбиоза. Ще откриете най-различни модели с очатователен дизайн : от голямата градска чанта, до стилния клъч и практичното портмоне в унисон с чантата; от високите токчета за официални поводи, до пантофки, сандали, мокасини, еспадрили и платформи.

В допълнение от Mango предлагат изобилие от колани, бижута в етно стил, страхотни слънчеви очила. Палитрата от цветове е изключително разнообразна. Харесва ни както меката земна палитра, така и прекрасните пъстроцветни аксесоари, внасящи свежест в летния стил.

редактор: Делица Цонева