Актуалният стил от 70-те намира място и в страхотната Mohito Fall 2015!

Вълната на 70-те и абсолютната мания по фееричните и свободни модели и топли цветове и принтове не отминава! Точно обратното – все повече брандове показват своите есенни кампании, решени в леко лежерния и небрежен, но и много шик дух на 70-те и пълнят очите ни със страхотни предложения от кадифе, велур, коприна, деним. След като ви показахме тези на Mango, Mulberry и Dior, причината да се усмихнем тази сутрин бе чисто новата кампания на страхотния и много любим Street Style бранд Mohito, който, както знаете, е достъпен и в България!

Нежни и топли цветове, поли с високи талии, плетени рокли по тялото, блузи с яка тип поло, боти над глезена, разкрояващи се под коленете дънки, аксесоари от велур и много, много ресни! Има нещо ужасно успокояващо в стила от 70-те. Сякаш е създаден, за да бъде практичен и удобен. Всичко в моделите крещи Комфорт! Материите са меки и нежни, а дизайна подчертава женствените извивки. Високата талия е задължителна в това отношение. В случай, че я използвате правилно, този тип кройка на полите и панталоните може да бъде най-силното ви оръжие.

Mohito включват любимия велур, който се появява върху къси якета, вталени поли, високи обувки, стилни чанти, а ние нямаме нищо против да го приветстваме в гардероба си. В лекия и нежен допир на велура има нещо успокояващо. Освен това е практичен за по-хладните есенни дни, защото като всяка кожа, чудесно брани от поривите на вятъра. Харесва ни цветовата комбинация между тъмно синьо, бяло и кафяво, защото е не само шик, но и изглежда много аристократично. Завръщането на шала след отсъствието му през горещите летни дни е приятно и очаквано, за това и не можем да пропуснем стилните предложения, които Mohito има за нас, от нежна коприна и красиви принтове.

Автор: Преслава Цачева