Най-актуалните цветове за модния сезон

Ефектите от пандемичната ситуация върху модните вкусове и наклонности се проявяват през този сезон есен/зима 2021-2022. Сред тенденциите, които са резултат от първични нужди и недостатъци, се забелязва нуждата от смела цветова палитра, редувана с големи принтове и tie-die . Електрическо синьо, bottega green и розово, се превръщат в главните герои на нов сценарий, роден в социалните мрежи и след това синтезиран в колекциите на луксозните гиганти като Tom Ford, Versace, Jacquemus, Bottega Veneta, Rick Owens, и Loewe.

Електрическо синьо

Електрическото синьо е цвета на светкавицата, която избухва в небето и светлината, излъчвана от електрическите искри в контакт с атмосферата. Появата на Бела Хадид в шоуто Off White “Laboratory of Fun” за колекцията Ready-To-Wear Fall 2021 облечена в електрически синя рокля, комбинирана с лъскав ботуш до коляното, ни накара да приковем поглед към нея и да помечтаем.

Розово

Винаги цвят, свързан с женственоста, розовото може да бъде нежно и деликатно като цвете, но също така мощно и катализиращо. Днес най-ярките нюанси на розово-фуксия внасят светлина в ежедневната сивота и се проявяват като перфектият цветен акцент, който да разчупи всяка монохромна визия.

 

Bottega Green

Даниел Лий внесе глътка свеж въздух в историческата марка не само чрез умело преработване на историческите концепции на Bottega Veneta, но и чрез силен иновативен заряд. Като демонстрация, зеленият цвят, който на много ни е познат като ” Bottega Green” спечели първото място в нюансите на летния сезон и ще направи същото през зимния сезон.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН