Акцентът е спалнята! Как да я направим приветлива и свежа?

По всичко личи, че тази година пролетта подранява. Поне за това свидетелстват високите температури навън в средата на месец февруари. Затова е време за промяна! Не само в гардероба ни, но и в обкръжаващия ни свят. Отворете широко врати и пуснете свежото настроение в собствения си дом като разнообразите и освежите обзавеждането си, започвайки от най-важното място – спалнята! Това трябва да бъде най-комфортното и спокойно кътче в дома ви, защото именно там разпускаме след тежкия ден, понякога си почиваме в ранния следобед, а през почивните дни се излежаваме до късно. А каква по-добра идея да освежите спалнята си от свежите и многоцветни чаршафи, обсипани с красиви цветя и окъпани в различни цветове и принтове!?

bedroom

Макар и да не прекарваме основната част от времето си вкъщи там, спалнята е мястото, където презареждаме енергийните батерии, за да бъдем готови за силен старт на следващия ден. Поради тази причина тя трябва да бъде също толкова уютна и приятна за вас, колкото и останалата част от жилището. За това днес ви представяме няколко прекрасни пролетни предложения от категорията за интериорен дизайн на оналйн магазина Trendo.bg! Подгответе се за една прекрасна селекция от красиви и висококачествени спални комплекти на чудесни цени! В Trendo намерихме огромно разнообразие от спално бельо, което веднага грабна погледа ни със страхотните си принтове, нежните цветя и изумителен стил и елегантност, които внася.

Заложете на свежите и ярки нюанси, които ще ви карат да се събуждате отпочинали и спокойни. Високото качество и нежните материи на комплектите ще донесат уют на вас и цялото ви семейство. Днес подбрахме своите най-любими предложения от огромния каталог на Trendo, но вие може да разгледате всички артикули точно ТУК . Сред колекцията ще срещнете и много идеи с оригинални детски спални комплекти, които истински ще зарадват малчуганите.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!