Александър Сано 30 години по-късно отново на училище

За втора поредна година стартира проектът „Пътят на смелите”, чийто създател е чаровната телевизионна водеща и автор на популярния видеоблог „Try with Ina”-Константина Живова. Идеята на инициативата е да мотивира младите хора на България благодарение на срещи по училищата в цялата страна с популярни личности – идоли на учениците.

Първата спирка на тазгодишното издание е СОУ „Св. Кирил и Методий” в Асеновград.  В  ролята на гост-звезда влезе известният актьор Александър Сано, който е бивш възпитаник на гимназията. 30 години след завършването си актьорът за първи път прекрачи прага на своето училище, където го посрещна и неговата класна учителка от първи клас г-жа Мандажиева. Емоцията надделя, а Сано не скри сълзите, които се появиха в очите му още с изричането на уводните думи.

Мотивационната среща между учениците и Александър Сано бе съпроводена от много усмивки и селфита. Косъмът разказа интересни случки от живота си и насърчи младежите да преследват докрай своите мечти. Срещата премина под формата на дискусия като учениците задаваха различни въпроси за кариерата и ежедневието на актьора. В инициативата до този момент са участвали артистите Христо Мутафчиев, Орлин Павлов, Александър Сано, Калин Врачански, Мария Илиева и др.

Ако искате „Пътят на смелите” да гостува и във вашето училище, пишете ни на: trywithinapr@gmail.com