Алекс Раева с първи стъпки в коафьорството

Първата по рода си преса за обем Rowenta Volum’24 бе представена в България с уникално ревю, в което шестте момичета на Rowenta бяха превърнати в истински модни кралици, демонстрирайки тенденциите в прическите от световните модни столици. Новата иновативна преса за обем е създадена, за да помогне на дамите да решат проблема си с липсата на обем и да постигнат мигновен „уау“ ефект  само с три лесни стъпки. В ефективността на уреда се убеди лично Алекс Раева, която под ръководството на модния специалист Жоро Петков направи своите първи стъпки в коафьорството. Тя сподели, че сега ще може сама да се справя с прическата си, докато пътува.

Според проучване, проведено в Европа, 46% от жените са с тънки коси и се оплакват от липса на обем. Сега вече Rowenta предлага решение – пресата за обем Rowenta Volum’ 24 създава естествен обем от корените до върховете на косата, който издържа през целия ден. Единствената по рода си преса е създадена, за да улесни дамите в ежедневните грижи за добрия им външен вид – блестящият ефект може да бъде постигнат за по-малко от 10 минути. „Rowenta Volum’ 24 достойно може да измести четката и сешоара в ежедневието на дамите – тя е лесна и бърза за домашна употреба”, сподели Жоро Петков. Освен това ежедневната употреба на уреда не е проблем, тъй като нагряването до 170 градуса щади косъма, a в допълнение йонният генератор придава блясък на косата.

Тайната на уреда се крие във въртящата се нагряваща ролка с Ultrashine Nano Ceramic покритие, която прави оформянето на обем по-лесно от детска игра и в уникалната й ергономична форма, която следва движението на ръката. Освен всичко друго можем да забравим за неволните изгаряния на скалпа – термо защитният корпус изолира топлината, в случай че задържим пресата повече от необходимите 3 секунди.

Модни партньори на събитието бяха италианските марки Sisley и United Partners Of Benetton.