Алесандра Амброзио – топлес в Бразилия

Красавицата Алесандра Амброзио знае как да постигне перфектния тен и да привлече вниманието. Моделката сподели снимка в социалната мрежа Instagram, на която се пече без горнището на банския си костюм заедно с още две свои приятелки.

Облечена само в бикини с коралов цявт тя лежи по корем на поляната заедно с други красавици, които са захвърлили на хавлията горната част на банските и блажено се препичат.

“Време за плаж в Бразилия”, написа тя под снимката. На друга снимка Алесандра е полулегнала върху дъска за сърф далеч от морския бряг. Тя е облечена с черен бански, а косата й е прибрана под шапка с козирка.

В интервю за списание Harper`s Bazaar тя споделя, че не обича да използва силен грим в ежедневието си и когато пътува в родната си Бразилия. “Бразилската красота е много естествена и свежа. Когато съм в Бразилия се чувствам свързана с природата и използвам възможно най-малко грим. В чантата си имам само слънцезащитен крем, балсам за устни и руж”, казва Алесандра Амброзио, цитирана от БГНЕС.