Алисия Викандер е пленителна в новата кампания на чантите TWIST от Louis Vuitton

Директно след червения килим и спечелената номинация за Оскар за най-добра поддържаща роля, талантливата актриса Алисия Викандер влиза в едно по-различно превъплъщение от кино екрана. Това на рекламно лице на новата колекция чанти Twist от Louis Vuitton.

Alicia-Vikander-Louis-Vuitton-2016-Handbag-Campaign05

Още от момента, в който научихме, че Алисия е новата муза на модната къща ни стана ясно, че има какво да очакваме с нетърпение от нея. Незабравимата й работа и доста интересни и разнообразни героини,в чиито образ влиза без всякакъв проблем, само подкрепят мнението ни. Макар и млада, шведската актриса определено прави впечатление във филмовите среди благодарение на страхотния си талант и интересно излъчване. В нея има нещо обичайно и достъпно, но и много бляскаво и интересно. Една удивителна смес между мистерия и талант. Уверени сме, че точно това виждат не само холивудските критици, но и дизайнерите от Louis Vuitton. След миналогодишната кампания за Cruise колекцията на модната къща, Алисия за втори път застава пред камерата за рекламна кампания.

Alicia-Vikander-Louis-Vuitton-2016-Handbag-Campaign03

Alicia-Vikander-Louis-Vuitton-2016-Handbag-Campaign06

И ако предишната й фотосесия за бранда се проведе в пустинята, то в тази звездата танцува на иконичния за 60-те години хит The Twist, играейки си с известния модел чанта на Louis Vuitton със същото име и то в най-разнообразни цветове. На кадрите Викандер изглежда наистина зашеметяващо. Макар да е далеч от опита като модел, тя дълги години е танцувала балет, което допринася за фината й фигура и елегантни женствени извивки.

Alicia-Vikander-Louis-Vuitton-2016-Handbag-Campaign01

А вие какво мислите за кампанията? Допадат ли ви луксозните чанти и кой е любимия ви модел?

Alicia-Vikander-Louis-Vuitton-2016-Handbag-Campaign02

Alicia-Vikander-Louis-Vuitton-2016-Handbag-Campaign04

Автор: Преслава Цачева