Анджелина Джоли и нейната откровена история в новия брой на VOGUE

Анджелина Джоли управлява света! И се справя завидно добре с ролята си на майка, съпруга, актриса, режисьор, сценарист, филантроп, автор и най-красива жена! С каквото и да се захване Джоли, то се превръща в моментален успех, а едва ли има жена в света, която поне малко да не завижда за сплотеното и чаровно семейство. Всички знаем, че не всеки може да се появи на корицата на американски VOGUE, за това потвърждаваме, че това е чест, която Анджи безспорно заслужава!

angelina-jolie-pitt

Какво крепи семейството й? Как с Брад продължават да поддържат искрата? Защо е важно да си мъжко момиче? Какво означава възрастта за женската красота? Защо очаква с нетърпение 50-тия си юбилей? Кои са най-трудните решения по пътя? Кои са любимите й филми до сега? И какво означава за нея новия и проект By the Sea, в който с Брад отново си партнират за първи път след главозамайващия успех на лентата Mr. & Mrs. Smith преди 10 години? Отговорът на тези въпроси ще откриете в новия брой на VOGUE. Ние обаче ще ви издадем малко от това, която може да прочетете на страниците на списанието!

„Директорът беше много фокусиран, актрисата беше нестабилна, а авторът беше силно объркан!”, казва Анджелина през смях за снимките на новия си филм, с чиито сценарии, режисура и актьорска игра се заема съвсем сама! В лентата Джоли и Пит играят съпрузи, които са на ръба между скръбта и лудата, необуздана любов. „Това е единствения филм, който съм правила, който е изцяло базиран на моето собствено лудо подсъзнание

Макар в момента всички медийни очи да са насочени към нея и Брад и предполагаемата им раздяла, Анджелина спокойно казва:  „С Брад имаме своите проблеми, но те нямат нищо общо с проблемите на двойката във филма. Иначе никога нямаше да заснемем лентата!”

 


Няма как интервюто да премине и без разговора за притесненията на Джоли за разболяване от наследствен рак, заради които премахна фалопиевите си тръби и своите яйчници. „Почувствах се ощетена като жена. Но моята майка и моята баба започнаха да умират в началото на 40-те си години. Просто не можех да чакам докато навърша 50! Иска ми се и майка ми да имаше възможността да направи този избор.”

„Все още не знам а какво съм способна! Искам да бъда част от всичко, на което мога да бъда полезна, но най-вече да бъде винаги там за семейството си.” Изумителна е, нали?

Автор: Преслава Цачева