Анелия връчи наградата “Ерген на годината” на Орлин Павлов

В началото на месец юни приключи първата класация ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. Бяха избрани свободните мъже в България в категориите – Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика.  Организаторите на надпреварата решиха най-желаните ергени да вечерят с популярни и красави дами, които лично да им поднесат призовете. По този начин те ще подкрепят и каузата на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2013 – дарителска кампания за набиране на средства за изграждане на Православен Храм „Рождество Христово“ в район „Младост“ в гр.София.

Кристална статуетка вече получи и Орлин Павлов, който бе изненадан на ексклузивна вечеря от фолк звездата Анелия. Именно тя връчи специалната награда на чаровния изпълнител. Преди няколко дни бе и премиерата на дългоочакваното видео на певицата в колаборация с Йоргос Ясемис и рапъра The Rook. Песента “Изведнъж”, която на гръцки е “Ksafnika”, обещава да е един от хитовете на Лято 2014. Орлин сподели пред Анелия впечатленията си от едномесечното му американско турне. Той не забрави и да се похвали, че неотдавна стана първият български мъж – лице на линия парфюми на известна козметична марка.

Победителят във ВИП Брадър го очаква едно горещо лято, изпълнено с много участия по цялото Черноморие, както и много нови проекти. Анелия и Орлин също изразиха своята подкрепа към благородната инициатива на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА и обещаха, че ще посетят специалното парти под наслов „Нощта на ергените“, което ще се вихри през юли в клуб Hacienda Beach-Лозенец.

Вие също може да участвате в кампанията като изпратите SMS с кратък текст на латиница: DMS MLADOST на единен дарителски номер 17777. За абонати на Mtel, Vivacom и Globul цената на един SMS e 1лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на един SMS е 1.20лв. с ДДС.  ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: IBAN:BG95SOMB91301050536001, BIC:SOMBBGSF, ОБЩИНСКА БАНКА

През тази седмица предстои да получи своята награда и Ерген №1 в категория Бизнес-Ангел Ангелов.