Ан Хатауей: Тренировките ме държат психически и физически балансирана

Ан Хатауей е сред звездите, които могат да се похвалят със слаба и стройна фигура. Холивудската актриса споделя, че постига добри резултати като всеки ден прави кардио упражнения, но също така обожава да тренира навън и най-вече да си прави дълги разходки със своя съпруг – Адам Шулман.

Звездата е на мнение, че физическите упражнения са основен източник на здраве, щастие и лично удовлетворение, които тя се стреми да черпи чрез ежедневни тренировки на открито.

“Обичам да бъда активна и се старая да спазвам правилото на “потене за здраве всеки ден”. Опитвам се да отделям по половин час на ден за тренировки, които да ме държат психически и физически балансирана. Също се опитвам да променям упражненията, доколкото е възможно”, коментира актрисата в интервю за британското издание на списание “Хелоу”, цитирано от БГНЕС.

По отношение на хранителния си режим, за всички е известно, че Ан е вегетарианка и консумира много плодове и зеленчуци, като сред любимите и са броколите и чушките. Обича леко пикантната храна и смята, че лютият пипер прави ястията по-вкусни. Преди лягане приема 2 малки лъжички зехтин от най-високо качество с цел да прочисти организма си от токсини. Отказала се е напълно от тестени и сладки храни. Актрисата смята, че всеки човек трябва да има индивидуална диета и добре да прецени кои храни му влияят добре и кои не си струва да консумира.