Ариана Гранде е новото лице на MAC Viva Glam!

Без съмнение 2015 бе доста противоречива за младата изпълнителка Ариана Гранде. 22-годишната певица започна годината с истински възход в кариерата си, а хитовете й Problem, Bang Bang, Break Free и Love me harder се въртяха по буквално всички музикални канали и радиостанции. С нарастващата й слава обаче наяве излязоха и някои доста противоречиви изказвания на други звезди относно характера на Ариана, а тя самата се прочу със своето поведение в стил Капризна Дива! Към момента, за жалост, певицата се намира в неприятната позиция на една от най-НЕхаресваните знаменитости. Нещата обаче изглежда,  че може и да се оправят за Гранде, благодарение на новата й колаборация с бюти бранда MAC Cosmetics!

Съвместната работа между MAC и Ариана бе обявена на официална пресконференция, където се оказа, че Гранде ще влезе в ролята на посланик на красотата за бранда. Освен това лицето й ще краси рекламната кампания на линията Mac Viva Glam, чиито предишни представители са звезди като Лил Ким, Рияна, Майли Сайръс, Ники Минаж и Фърги.

Известна със своята наполовина вдигната пони опашка, котешки ушички и удължена черна очна линия, Ариана определено се превърна в trend-setter сред младото поколение в началото на годината. Но тъй като от тогава звездата всъщност не е променила нито частица от външния си вид и във всички нейни участия изглежда по абсолютно един и същи начин, феновете на MAC изявиха притеснението си, че дивата няма какво ново всъщност да внесе в козметичната линия. Защитните на Ариана се противопоставиха на това, твърдейки, че MAC Viva Glam определено ще бъде повратна точка в кариерата на звездата и ще й помогне да експериментира повече.

Колаборацията на Ариана Гранде и MAC включва два много интересни продукта за устни, които всъщност имат за цел да покажат доброто и лошото момиче, което се крие във всяка една от нас. Светло розовия бляскав гланц за устни определено ни напомня за сладката усмивка на Ариана и първите визии в кариерата й. От друга страна матовото тъмно червило отлично се слива с дръзкия сценичния образ, с който певицата успява да развълнува милионите си фенове.

Ariana Grande x MAC Cosmetics ще се появи официално през януари, а 100% от приходите от козметичната линия ще бъдат дарени за лечението на болни от ХИВ. Добра работа, Ариана!

Автор: Преслава Цачева