Ароматен акорд от Swarovski

Тази есен луксозният бранд за бижута Swarovski предлага на дамите перфектен завършек за шикозното им излъчване, под формата на изтънчено ухание. След като през 2011 от марката пожънаха успех със серията парфюми Aura, през 2012 отново ни очароват с прекрасен нов продукт, наречен Swarovski Edition.

Благоуханната композиция е създадена от парфюмеристката Sonia Constant. Swarovski Edition е аромат, който не остава незабелязан, защото е предназначен за модерната, изтънчена и елегантна жена, ценителка на лукса и класата.

Връхните нотки опияняват с есенция от мандарина и сладко от френско грозде, носещи усещане за жизненост и свежест. Гардения и цветове от дива роза, внасят нежна емоция в сърцето на ароматния елексир. Базата с акорд от бял мускус и кедрово дърво, допълва шикозната наслада.

Хубавият парфюм е не само аромат, но и част от стила, затова от Swarovski са създали страхотен дизайн на бутилката. Флаконът е вдъхновен от луксозните вечерни клъчове, обсипани с камъни. Златиста метална „кожа” с кристали обгръща елегантното шише, приличащо на кокетна чанта. Парфюмът се предлага в разфасовка от 50 мл.

Автор: Делица Цонева