Артистични вибрации от 70-те със Stradivarius и Cate Underwood

Stradivarius винаги е бил бранд, ориентиран към младите хора и успешно бранещ техните модни интереси! Именно за това не е изненадващо, че за лице на своята есенно-зимна колекция испанският бранд кани под крилото си не кой да е, а нашумялата „мултифункционална” Cate Underwood. Тя ни грабва с естествената си красота и леко небрежен маниер, толкова подходящи за седемдесетарската нотка на колекцията на Stradivarius.

Започнала творческия си път като моден фотограф, превърнала се в модел, а след това и в DJ, днес Кейт е истинско вдъхновение за всяко младо момиче. Нейната философия е лесна – „Човек винаги трябва да изразява себе си по всякакви различни начини, от всякакви различни ъгли във всяко едно нещо, което обича да прави!” Тя преследва мечтите си, върши това, което я кара да бъде щастлива, не се побира в рамки и стереотипи. Свободолюбивата й натура силно напомня за артистичните вибрации на 70-те години, които са и водещият мотив в есенно-зимната колекция на Stradivarius.

„Любовта за мен е всичко!”

Скини дънки, кожа с косъм, лицева кожа, поли с висока талия, интересни принтове, Oversize дизайн, ресни, широкополи шапки… непокорни коси, разпръснати по раменете, почти никакъв грим и замечтан поглед. Небрежна елегантност, вплетена с уюта и комфорта, задължителни за по-студените месеци, и допълнена от нежното докосване на деликатна дантела. Парти вечерите също не остават на заден план. За тях дизайнерите са подготвили бляскави блузи, стилни мини поли и рокли по тялото, които отлично се допълват с обемни връхни дрехи, аксесоари и елегантни високи боти.

Есенно-зимната колекция на Stradivarius вече е по магазините и в България! Не я пропускайте!

Автор: Преслава Цачева