А вие какво бихте облекли за червения килим?

Церемонията по раздаването на наградите Оскар беше само преди няколко дни и ние все още мечтаем за всички прекрасни и много елегантни роли, които любимите ни звездни дами разходиха по червения килим. Талантливите актриси изглеждаха зашеметяващо облечени в перфектно скроени модели със съвършено гримирано лице и прецизна прическа! Да, червения килим на Оскарите е безспорно най-очакваното модно ревю през годината и това е страхотно, защото ни зарежда с вдъхновение за дни напред!

Red Carpet Dress

А вие какво бихте облекли на Оскарите? Има ли рокля в гардероба ви, която може да извадите и с радост да облечете, ако се появи някой по-специален повод? Ако отговора е – не, то тогава днес сме тук, за да ви помогнем да поправите тази грешка! Всяка дама трябва да има скрит коз сред съкровищата си, с който да блесне в подходящия момент. Днес онлайн магазина FashionUp ни радва и със страхотно мартенско намаление и елегантните модели рокли, които подбрахме за вас са още по-изкушаващи! И тъй като вероятността действително да бъдем поканени на церемонията по раздаването на наградите Оскар е доста малка (но не и невъзможна!), решихме да селектираме модели, които ще бъдат по-практични за средата на реалността, когато прозрачните материи и скъпоценните камъни от горе до долу не са особено подходящи.

Лупита

За сметка на това обаче се придържаме към елегантната линия с модели, които красиво подчертават женското тяло. Ролите от FashionUp са с много разнообразен дизайн. Включихме както традиционните одежди тип „принцеса” със силно разкроена долна част, така и по-секси предложения по тялото със смело деколте и високи цепки. Основните детайли са дантелата, асиметричния дизайн и изрязания гръб. Миди роклите пък са чудесно решение за по-небрежни поводи, когато просто искате да се издокарате.

А на вас кой модел ви допада най-много?

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

nsRC7104_Negru_extralve-da148_extransRS7463_Rosu_3_extra

lve-da53_extra LVE-da111_3_extraLVE-DA109b_extra

crm_1rsy125_2_extracrm_1rsy132_2_extracrm_1rsy126_extra