Коледен базар “Стари дрехи за качествено образование”

След 3-месечна кампания за дарение на дрехи и аксесоари, организирана от СКРИН и Заедно в час и няколко базара по-късно, кампанията под наслов „Стари дрехи за качествено образование“ продължава и през декември.

Заповядай на Коледния базар “СТАРИ ДРЕХИ ЗА КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ” на 14-15 декември 2019! Базарът ще се проведе в Къш.бар (на партерен етаж в Дом на киното) и ще продължи два дни. През уикенда на 14-ти и 15-ти декември всеки, който иска да подкрепи кампанията, може да направи това в Къш.бар, където ще е изложена оставащата селекция от дрехи и аксесоари, дарени на кампанията.

До октомври 2019 събраните средства наброяват общо 835 лева от 148 продадени артикули. Остават още над 1600 дарени дрехи и аксесоари, които търсят своите собственици! Посети базара, намери коледни подаръци за любимите и подkрепи каузата на СКРИН и Заедно в час!

Събраните средства ще бъдат дарени на Заедно в час и ще бъдат насочени към насърчаване на учителите, които искат да останат в училище и след участието си в програмата.

За всички, които не успеят да се включат в базара, дарените дрехи и аксесоари са вече налични и в онлайн магазина на СКРИН на https://skrin.bg и са обозначени с етикет „Заедно в час“.