Ангелът Барбара Палвин разочарована от решението на Victoria’s Secret

Барбара Палвин заяви, че е била “разочарована” от решението на Victoria’s Secret да отмени шоуто си през 2019 г. Събитието на подиума щеше да отбележи първия път, когато унгарският модел щеше да участва в шоуто в новата си роля като Ангел.

“Бях много разочарована”, казала посланикът на Armani Beauty. “Но те знаят какво правят и аз се доверявам на процеса. Имам чувството, че светът се променя около нас и всеки трябва да върви с него и това е техният начин да го направят.”

Въпреки това 26-годишната красавица е много позитивно настроена за следващата глава от живота ѝ. “Не знам какво е подготвило бъдещето за мен, но съм почти сигурна, че има много вълнуващи неща”, издаде тя.

През ноември Victoria’s Secret потвърди, че са решили да не са домакини на своето ежегодно грандиозно ревю, като поради това критика, че изборът на модели е много ограничаващ що се отнася до представта за красота, стана още повече. Продажбите на марката са намалели през последните 12 месеца, което съвпада с възхода на новата марка за бельо Rihanna Savage от Fenty и Aerie на American Eagle Outfitter. Зрителите на шоуто през 2018 г. паднали също паднали значително спрямо предните години.