Бар Рафаели за Passionata: секси, цветни игри!

Не че познаваме Бар Рафаели лично, но когато гледаме рекламната кампания на Passionata, имаме усещането, че тя е абсолютно себе си – толкова усмихната, игрива и естествена!

Точно по тази причина обожаваме фотосесиите на известния бранд за бельо. Те са така спонтанни и очарователни, че винаги ни носят настроение. Безспорно присъствието на топмодела в тях играе важна роля, защото израелската красавица с лекота се превъплъщава в различни роли вече няколко сезона.

В креативните, закачливи кадри за пролетната колекция бельо, тематиката е купони, партита и веселие. Торти, балони, цветя, колело и гумени птици фламинго “акомпанират” на манекенката.

И ако цялата тази жизнерадостна еуфория ви кара да забравите за бельото, ще ви насочим към концепцията на кадрите. Изключително важно е бельото да бъде освен секси и много удобно, за да ни носи комфорт в ежедневието, изпълнено с много ангажименти (в случая забавления).

Топмоделът представя страхотни модели от новата модна линия на Passionata. Силуетите са изчистени, с по-спортно звучене. Нежни декорации и дантела внасят женственост в сутиените, боксерите, бинините и корсетите. Палитрата е свежа и романтична – от светли нюанси до пастелно зелено, розово и корал.

Някои от моделите на Passionata, може да откриете в британския сайт La Redoute. Вижте ТУК.

Автор: Делица Цонева