Бар Рафаели омагьосва с елексир на Escada

Escada създадоха второ продължение на парфюма “Especially Escada” от 2011. Новото благоуханно изкушение се казва Especially Escada Elixir и за разлика от първата вариация Especially Escada Delicate Notes от 2012 г., ароматът представлява по-интензивна и дръзка версия.

Парфюмът е насочен към елегантната жена, която излъчва увереност и озарява всички с осанката и усмивката си. Лице на Especially Escada Elixir е прелестната Бар Рафаели, която участваше и в предишните фотосесии за серията аромати.

Неустоимата израелка изглежда ослепително в рекламната кампания. Тя е облечена с ефирна дълга рокля в малинено червено и носи златна обувка в едната си ръка. Позирайки в градина с много растения и разцъфнали рози, Рафаели ни напомня на приказна героиня.

Виждаме и флоралната арка “Escada”, която присъства в останалите кампании на Especially Escada.

Този мистериозен аромат започва с нотки от круша, семена ambrette и грейпфрут. Сърцевината пленява с турска чиста роза, иланг-иланг, акорди на слива. Базата е от пачули, бял мускус, сух кехлибар, кашмир и ванилия от Мадагаскар. Ароматът се предлага като 30, 50 и 75 мл. Eau де Parfum.

Редактор: Делица Цонева